Захист кандидатської дисертації. Сорока М.Л.

Версия для печати

11 / 10 2019

Вітаємо з захистом дисертації!


11 жовтня 2019 року у спеціалізованій вченій раді Національного університету «Львівська політехніка» відбувся публічний захист кандидатської дисертації старшого наукового співробітника ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» Сороки Максима Леонідовича за науковою спеціальністю 21.06.01 «Екологічна безпека» під керівництвом д-ра техн. наук, завідуючої кафедри «Хімія та інженерна екологія» Зеленько Юлії Володимирівни.

Сорока Максим – молодий вчений нашого університету, який поєднує професійну, наукову, просвітницьку та громадську природоохоронну діяльність. Він є членом Науково-технічної ради при Департаменті екологічної політики Дніпровської міської ради, експертом низки національних та міжнародних проектів екологічного моніторингу, учасником професійних екологічних асоціацій, займається публіцистичною діяльністю та поширює ідеї сталого розвитку на широкий загал. У 2018 році за багаторічну природоохоронну працю та внесок у розвиток «зеленої» модернізації економіки області та захист навколишнього природного середовища удостоєний премії Дніпропетровської обласної ради для молоді.

Дисертаційне дослідження Сороки Максима на тему «Підвищення екологічної безпеки урбанізованих територій при поводженні з відходами рослинного походження» присвячено вирішенню актуального для кожного українця завдання – «Що робити з опалим листям?». У цій дисертації представлені не тільки дослідження негативного впливу традиційних способів поводження з опалим листям, а що головніше – запропоновані нові шляхи використання цього відходу як вторинної сировини.

Рада молодих вчених університету спільно з колективом ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» та кафедри «Хімія та інженерна екологія» щиро вітає Сороку Максима та його наукового керівника з успішним захистом!

Бажаємо вам нових наукових «екологічних» звершень, творчого запалу, втілення ідей, енергії, натхнення та нових перемог! Нехай підґрунтям щасливого життя і плідної професійної діяльності буде міцне здоров’я, вдача, щирі почуття, підтримка родини та колег.

 

Рада молодих вчених, ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті», кафедра «Хімія та інженерна екологія».


Просмотров : 4254

Возврат к списку