Робоча зустріч із Заступником начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владиславом Яцуком.

Версія для друку

23 / 04 2018

20 квітня 2018 року Голови рад молодих вчених Дніпропетровської області та науковий актив завітали на робочу зустріч із Заступником начальника управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації Владиславом Яцуком.

На зустрічі обговорювалися результати тижня з навчального візиту молодіжних працівників Дніпропетровщини до Естонії, в рамках якого молодіжний актив нашої області познайомився з організаціями, які плідно працюють з молоддю, дізналися про структуру формування і реалізації молодіжної політики, становленням роботи молодіжних центрів в Естонії, ознайомилися з особливостями функціонування, фінансування та наповнення цих просторів.

Владислав Яцук розповів, як вони відвідали Талліннський університет і зрозуміли, що молодіжний працівник – це професія, яку можна отримати в навчальних закладах Естонії.

Молодіжний центр в м. Тарту вразив методиками роботи, відкритістю співробітників, а Молодіжний центр в м. Пильтсема має усі шанси стати одним з самих екологічних (у плані самої будівлі). Здивувало Владислава і те, що кожна молода людина, яка відвідує молодіжний центр, повинна зареєструватися. Так можна побачити інтереси, динаміку розвитку молоді, дані транслюються в Асоціацію Молодіжних Центрів Естонії.

Ці практики виявилися дуже цікавими та ГО «Рада молодих вчених Дніпропетровської області» разом із управлінням молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації докладе зусиль для впровадження цих практик на рідній землі.

Дякую молодим вченим ДНУЗТ Ользі Леоненко та Григорію Мозолевичу за активну участь у заходах.

 

З повагою,

Інна Олександрівна Гордєєва

Голова Ради молодих вчених ДНУЗТ

 bc-V.jpg


Переглядів : 1875

Назад до списку