79 Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих вчених, магістрантів та студентів

Версія для друку

28 / 03 2019
     З 25 по 31 березня 2019 року в рамках тижня студентської науки в університеті відбулася 79 Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих вчених, магістрантів та студентів. Метою конференції було висвітлення сучасних досягнень науки і техніки в області залізничного транспорту.

     26 березня відбулося засідання секції "Механіка". З матеріалами роботи секції можна ознайомитися за посиланнями (програматезифотозвіт).

     З 26 по 27 березня відбулося засідання секції "Мости та тонелі". З матеріалами доповідей можна ознайомитися за посиланнями (програматези)

     З 25 по 28 березня відбулося засідання секції "Проблеми будівництва, водокористування та екології". З матеріалами доповідей можна ознайомитися за посиланнями (програматези).

     З 27 по 28 березня відбулося засідання секції "Українознавство". З матеріалами доповідей можна ознайомитися за посиланнями (програматези).

     28 березня відбулося засідання секції "Технічна кібернетика". З матеріалами роботи секції можна ознайомитися за посиланням (програма, тези).




Переглядів : 4434

Назад до списку