Відбір учасників Студентського самміту в Коблево

Версія для друку

07 / 06 2017
Отбор участников Студенческого саммита в Коблево
До уваги наукової спільноти розпочинається конкурсний відбір на літній студентський саміт в рамках проекту ЄС/ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». 

ПОРЯДОК ТА УМОВИ КОНКУРСНОГО ВІДБОРУ УЧАСНИКІВ ЛІТНЬОГО СТУДЕНТСЬКОГО САМІТУ В РАМКАХ ПРОЕКТУ ЄС/ПРООН «МІСЦЕВИЙ РОЗВИТОК, ОРІЄНТОВАНИЙ НА ГРОМАДУ» 

1. Загальні положення 
1.1 Відбір учасників літнього студентського саміту відбуватиметься на конкурсних умовах. 
1.2 Конкурсний відбір проводиться у рамках проекту ЄС /ПРООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» - далі ЄС/ПРООН «МРГ». 1.3 Загальними принципами організації конкурсного відбору є справедливість, прозорість та широке залучення учасників з усіх регіонів України. 
 1.4 Відбір учасників здійснює конкурсна комісія (далі − Комісія) у складі представників Проекту ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду» та викладачів Освітньої мережі сприяння сталому місцевому розвитку. 

2. Мета конкурсного відбору
2.1 Мета конкурсного відбору – визначення складу учасників літнього студентського саміту в рамках проекту ЄС/ПРООН «МРГ».  
2.2 Учасники літнього студентського саміту візьмуть участь у 4-денному семінарі-практикуму в м. Коблево (Миколаївська область). Участь у семінарі є безкоштовною, транспортні витрати та витрати на проживання учасників будуть також відшкодовані за рахунок проекту.

3. Умови участі та критерії відбору

3.1 У конкурсному відборі можуть брати участь студенти ВНЗ-партнерів проекту ЄС/ПРООН «МРГ». 
3.2. Для участі у конкурсному відборі необхідно до 19 червня 2017 року направити в електронному вигляді на адресу [email protected]: - коротку відеопрезентацію учасника про участь у проекті ЄС / ПРООН «МРГ» та інших проектах, заходах та активностях (до 2 хв); - опис ідеї зі популяризації Цілей сталого розвитку (1 сторінка); - рекомендаційний лист координатора ВНЗ-учасника проекту ЄС/ПРООН «МРГ» (1 сторінка); -заповнити аплікаційну форму за посиланням https://docs.google.com/forms/d/1yhAWNyUfTUZNpymRLwa3rTdg-psvGZ-gwehx7K8tz0A/viewform?edit_requested=true 

3.3. Обов’язковими умовами участі у конкурсному відборі є: - участь учасника в заходах, що проводяться на локальному чи національному рівнях, в межах проекту ЄС/ПРООН «МРГ»; - володіння учасником інформацією щодо цілей, методології та досвіду реалізації проекту ЄС/ПРООН «МРГ»; - володіння учасником інформацією щодо Цілей сталого розвитку; - вмотивованість учасника до активних соціальних дій. 

3.4. Вимоги до відеопрезентації: - тривалість – до 2 хв.; - належної якості; - повинне містити інформацію щодо бекграунда учасника; 

3.5. Вимоги до опису ідеї зі популяризації Цілей сталого розвитку: - учасники оформлюють ідею зі популяризації цілей сталого розвитку на 1 листі в будь-який доступний для сприйняття спосіб; - опис може містити зображення, малюнки та будь-які інші графічні елементи, які не суперечать законодавчим нормам та принципам етики та моралі. 

3.6. Про результати конкурсного відбору учасники будуть проінформовані до 26 червня 2017 року.


За консультаціями звертатись до Координатора проекту в університеті
Мозолевича Григорія Яковича (ауд. 416, тел 9-70)

Рада молодих вчених ДНУЗТ


Переглядів : 3684

Назад до списку