Запрошуємо на конференцію «Актуальність впровадження електронної демократії»

Версія для друку

23 / 05 2016
Шановні активісти, ІТ-спеціалісти, представники державних органів та просто небайдужі громадяни! Запрошуємо вас відвідати конференцію, присвячену проблемам впровадження електронної демократії в Україні.

Місце проведення - Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (м. Дніпропетровськ, пр-т Гагаріна, 26). Конференція розпочнеться 28 травня о 10:00.

Представники EGAP, Фонду Східна Європа, Державного агентства з питань електронного врядування, а також міжнародних ІТ-компаній, а саме IBM, Intel, Cisco та Denovo, які виступають у ролі національних партнерів, розкажуть, як планується розвиток електронної демократії в Україні в рамках нашої програми.

На конференції команда EGAP Dnipro презентує конкурс EGAP Challenge та анонсує час і місце проведення першого хакатону, а також підсумує проміжні результати роботи.

Крім цього, буде проведено серію лекцій, присвячену електронній демократії. Зокрема, директор компанії DEVRAIN SOLUTIONS Олександр Краковецький розповість про впровадження інструментів електронної демократії в Україні та світі, заступник голови Державного агентства з питань електронного урядування Олексій Вискуб – про законодавчі моменти відкритих даних та е-демократії, Євген Саранцов з проекту zakupki.prom.ua – про монетизацію B2G проектів.

Наприкінці конференції планується обговорення проектів з електронної демократії потенційних учасників конкурсу.

Окремий час буде відведено на спілкування та нетворкінг.

Будемо раді вас бачити! Реєструйтеся (http://goo.gl/forms/477jUCZCu0) і приходьте на подію!
Детальніше на http://egap.in.ua/


Переглядів : 1986

Назад до списку