Всеукраїнський конкурс «Ярмарок ідей: Транспорт майбутнього»

Версія для друку

05 / 10 2018

   Громадська організація «Відкрите знання» і Дніпропетровській національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна за підтримки Міністерства інфраструктури України, Дніпровської міської ради, Агентства розвитку Дніпра та Обласної ради молодих вчених запрошують взяти участь у відкритому Всеукраїнському конкурсі «Ярмарок ідей: Транспорт майбутнього», фінал якого відбудеться в листопаді 2018 року в м. Дніпро.

   У конкурсі можуть брати участь учні загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, вихованці центрів та гуртків науково-технічної творчості позашкільної освіти, Малої академії наук та студенти закладів вищої освіти. Роботи учнів та студентів будуть оцінюватися окремо. Конкурс проводиться у п’яти номінаціях:

1 номінація «Автомобільний транспорт (громадській, персональний, спеціалізований)»;

2 номінація «Залізничний транспорт»;

3 номінація «Повітряний транспорт» ;

4 номінація «Альтернативний транспорт»;

5 номінація «Водний транспорт».

   Мови конкурсних робіт: українська, російська, англійська.

   Конкурсні роботи (відбірковий етап) треба подавати до 30 вересня 2018 р. без персональних даних, місця навчання та назви населеного пункту авторів, тільки опис проекту за такою схемою: актуальність, соціальна проблема, яку буде вирішено, новизна Вашого підходу, суть інновації, технічне та економічне обґрунтування, перспективи та сфери застосування. Обсяг до 5 аркушів А4.

   Учасникам, роботи яких будуть відібрані журі для фінального етапу Конкурсу, треба буде підготувати наочну форму презентації роботи (макет, модель, стенд) та відео презентацію або звичайну презентацію для публічного захисту своєї ідеї на Ярмарку.

   Більш детальна інформація за посиланням:  http://openknowledge.org.ua/category/konkursy


Переглядів : 5405

Назад до списку