Международное научное сотрудничество

Версія для друку

20 / 12 2016
3.jpgЗа роки свого існування наш університет славиться серед інших навчальних закладів своїми традиціями та інноваціями. Особливо виділяється напрямок міжнародної співпраці з університетами інших країн.
       В рамках співпраці між Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту (ДНУЗТ) та Чеським технічним університетом (CTU) Dr Kalivoda J. (Department «Automobiles, Combustion Engines and Railway Vehicles») за підримки ректорату університету провів наступні заходи:
 – науковий семінар для викладачів, наукових співробітників та аспірантів університету на тему:
1. "Laboratory testing of railway vehicles dynamics"
2. "CTU roller rig"
3. "Competence Center of Railway Vehicles"

– наукова лекція для студентів та магістрантів університету на тему «Education of railway vehicles engineering at the CTU». Оскільки цей захід проводився в рамках «Днів студентської науки на Механічному факультеті», приємно відмітити, що залучились не тільки студенти-механіки, але і студенти факультетів Мости та тонелі, Управління енергетичними процесами, Організація будівництва залізниць та доріг, Промислове та цивільне будівництво.

Презентації були проведені на високому науковому рівні та викликали відповідний інтерес зі сторони слухачів. На чисельні запитання Dr Kalivoda J. давав повні фахові відповіді.
1.jpg2-2.jpg

Автор : Недужа Л.О.

Переглядів : 2175

Назад до списку