МОН оголошує щорічний конкурсний відбір проєктів наукових досліджень та розробок за рахунок Держбюджету

Версия для печати

04 / 10 2021

Міністерство освіти і науки України оголошує щорічний конкурсний відбір проєктів, фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних та експериментальних розробок за участю закладів вищої освіти та наукових установ, які належать до сфери управління МОН. Відповідний наказ опублікований на сайті Міністерства.

Виконання та фінансування досліджень за бюджетною програмою «Наукова і науково-технічна діяльність закладів вищої освіти та наукових установ» розпочнеться з 2022 року.

Відповідно до наказу, перший етап конкурсу триватиме до 4 листопада 2021 року в єдиній інформаційній системі «Наука в університетах». 

Наступним кроком з 18 листопада до 23 грудня буде розгляд та затвердження результатів експертизи проєктів досліджень і розробок на засіданнях секцій за фаховими напрямами та на засіданні Наукової ради МОН. Результати конкурсного відбору будуть оголошені до 27 грудня 2021 року.

Максимальна вартість окремого дослідження або розробки, що планується, становить 1,6 млн грн. Кожен заклад вищої освіти або наукова установа мають подати на конкурс проєкти, сукупна планова вартість яких на рік не перевищує трьох обсягів коштів, що вивільняються у 2021 році.


Автор : МОН

Источник : https://mon.gov.ua/ua/news/mon-ogoloshuye-shorichnij-konkursnij-vidbir-proyektiv-naukovih-doslidzhen-ta-rozrobok-za-rahunok-derzhbyudzhetu

Просмотров : 7162

Возврат к списку