81 Всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених, магістрантів та студентів «Наука і сталий розвиток транспорту»

Версія для друку

25 / 02 2021
Змінено дату проведення 81 Всеукраїнської науково-технічної конференції молодих учених, магістрантів та студентів «Наука і сталий розвиток транспорту». Конференція відбудеться 28.10.2021 р.

З метою забезпечення виконання прав осіб, які навчаються у закладах вищої освіти, на участь у конференціях і представлення своїх робіт для публікації (підпункт 9 пункту 1 статті 62 Закону України «Про вищу освіту»), активізації наукової діяльності молодих учених і здобувачів вищої освіти, відповідно до листа Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» від 19.01.2021 р. № 22.1/10‑83 «Про Перелік міжнародних, всеукраїнських науково-практичних конференцій здобувачів вищої освіти і молодих учених» 31.03.2021 р. в ДНУЗТ відбудеться 81 всеукраїнська науково-технічна конференція молодих учених, магістрантів та студентів «Наука і сталий розвиток транспорту» (далі – Конференція).

Робочі мови конференції: українська та англійська

Робота Конференції організована в таких секціях:

Секція 1 «Автоматизовані системи управління на транспорті».
Секція 2 «Будівельні матеріали та архітектурне проектування».
Секція 3 «Технологія будівельного виробництва та геодезія».
Секція 4 «Механіка».
Секція 5 «Інтелектуальні системи енергопостачання».
Секція 6 «Інноваційні технології в перевізному процесі та логістиці».
Секція 7 «Інформаційно-телекомунікаційні технології та комп’ютерне моделювання».
Секція 8 « Філософія та українознавство».
Секція 9 «Мости та тунелі».
Секція 10 «Безпека життєдіяльності»
Секція 11 «Залізнична колія»

Приклад оформлення тез доступний для завантаження за посиланням

Під час проведення Конференції дотримуватись протиепідемічних заходів запроваджених Постановами Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID‑19, спричиненої коронавірусом SARS‑CoV‑2», від 9 грудня 2020 р. № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID‑19, спричиненої коронавірусом SARS‑CoV‑2» та затверджених Постановою Головного державного санітарного лікаря від 22.08.2020 № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв’язку поширенням коронавірусної хвороби (COVID‑19)».


Переглядів : 1781

Назад до списку