Kонференція наукового товариства

Версия для печати
 
Дата: 07 - 07 / 10 2020


07.10.2020 року відбулась конференція членів наукового товариства студентів, курсантів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Дніпровського національного університету залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна

ВИРІШИЛИ:
1) Обрати аспіранта Калимбета М. В. головою ради молодих вчених.
2) Обрати завідувача відділу інтелектуальної власності Маркуля Р. В. головою НТМ.
3) Обрати доцента кафедри «Будівельне виробництво та геодезія» Нетесу А. М. для призначення заступником голови НТМ.
4) Обрати інженера-конструктора 2 категорії ПКТБ Краснощока О. Л. секретарем НТМ.

Начальник НДЧ Рибалка Р. В. довів до студентів, курсантів, аспірантів, докторантів та молодих вчених інформацію стосовно нормативно-правової бази ДНУЗТ щодо підготовки аспірантів та докторантів. У т.ч. стосовно: положення про НТМ в ДНУЗТ, положення політику та процедуру врегулювання конфліктних ситуацій в ДНУЗТ, статуту освітньо-наукового об’єднання «Дніпровський консорціум університетів», кодексу академічної доброчесності ДНУЗТ, положення про групу сприяння академічній доброчесності, положення про дотримання академічної доброчесності педагогічними, науково-педагогічними, науковими працівниками ДНУЗТ.
Завідувач відділу аспірантури і докторантури Чорна Г. Ю. повідомила про особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в ДНУЗТ та порядок вибору навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти ДНУЗТ.
Відео   





Возврат к списку

zaproshennya-na-ol-mp-adu-v-gomel