Участь університету в роботі XI Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» 4-6 серпня 2020 р.

Версия для печати

19 / 08 2020
Виставку організовано і проведено компанією «Виставковий Світ» 4-6 серпня 2020 р. в Київському Палаці Спорту за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

На Виставці представлено 583 заклади вищої, фахової передвищої та післядипломної освіти, наукові установи, заклади професійної (професійно-технічної) освіти, загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти, органи державного й регіонального управління, місцевого самоврядування, навчально-методичних (науково-методичних) центри (кабінети), виробники й постачальники засобів навчання, проєктів, сучасних програм і рішень для сфери освіти й науки, видавництва.

В роботі Виставки передбачено проведення рейтингового виставкового конкурсу і конкурсу із 8 тематичних номінацій. На конкурси подано 560 робіт. Експертну оцінку якості робіт виконано науковцями і фахівцями Інституту педагогіки, Інституту інформаційних технологій і засобів навчання, Університету менеджменту освіти, Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка Національної академії педагогічних наук України й Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

Університет взяв активну участь у презентації досягнень із модернізації національної освіти, за що і був нагороджений відповідним дипломом.

Ректора Університету, проф. Пшінька Олександра Миколайовича, за активну участь у розвитку сучасної національної системи освіти нагороджено почесною грамотою.

За результатами конкурсів Університет нагороджено:
- Сертифікатом «Якість наукових публікацій» - відповідно до рейтингу міжнародної наукометричної бази даних SciVerse Scopus удостоєні (на підставі індекса Гірша у Scopus (h-індекс)

- Золотою медаллю та дипломом - за перемогу в конкурсі у номінації за темою «Упровадження інформаційно-цифрових систем і технологій у навчальній, дослідницькій та інноваційній діяльності закладів світи».

Підсумки роботи Виставки (підсумковий лист, фотогалерея, катлог) доступні за посиланням
http://www.vsosvita.com.ua/index.php/uk/results

Виставку проведено в умовах адаптивного карантину, який встановлено з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, з дотриманням відповідних рекомендацій МОЗ України.

Просмотров : 929

Возврат к списку