Презентація проекту EGAP CHALLENGE

Версія для друку

12 / 05 2016
Запрошуємо НПП університету та студентів на презентацію проекту EGAP CHALLENGE, яка відбудеться 12 травня о 14:30.

Керівник програми EGAP Dnipro Сергій Довгополий розповість про старт першого в Україні конкурсу ІТ-проектів EGAP CHALLENGE, мета якого – створити нові інструменти електронної демократії, що допоможуть громадянам безпосередньо впливати на владу, вирішуватимуть важливі соціальні питання, сприятимуть розвитку українських міст та регіонів, а владі – досягти нового рівня прозорості та ефективності. Фонд підтримки IT-проектів на першому етапі складатиме 4,5 млн грн. та внесок від бізнес-партнерів конкурсу. Партнерами проекту є компанії-лідери ІТ сфери, зокрема IBM, Cisco Systems, De Novo, Intel.
EGAP CHALLENGE – це прекрасна можливість для підприємців-початківців презентувати свій проект у сфері електронної демократії та отримати пораду щодо його подальшого розвитку від провідних експертів галузі. 
Що таке EGAP CHALLENGE: Ініціатива, розрахована на два роки, передбачає визначення найбільш актуальних напрямів, інформування та навчання цільової аудиторії, організацію серії креативних вікендів для відбору найкращих ідей щодо створення ІТ-рішень в обраних напрямках. Після інкубації ці рішення будуть розглянуті конкурсною комісією, переможці отримають кошти на розробку та впровадження рішення
EGAP CHALLENGE – одна з ініціатив програми «Електронне врядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що реалізується Фондом Східна Європа, Державним агентством з питань електронного урядування та регіональним партнером SPASE HUB, який буде відповідати за реалізацію програми у Дніпропетровському регіоні, та за підтримки Швейцарської Конфедерації. 
Місце проведення: вул.Лазаряна, 2, Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна Днузт Диит Ауд. 314.

Вхід вільний. 

Переглядів : 1961

Назад до списку