Фестиваль науки «Світ вчених в Криму»

Версія для друку

24 / 12 2013
Фестиваль науки «Мир ученых в Крыму»
ФЕСТИВАЛЬ НАУКИ-2014
Конкурс фоторобіт «Мої університети» - 2014
На конкурс приймаються цвітні або чорно-білі фотографії, які демонструють кращі моменти життя, пов'язані з отриманням знань (навчанням, викладанням, проведенням наукового дослідженням і т.п.).
Кращі роботи будуть представлені на виставці на честь Дня науки в Україні, яка відбудеться 7-17 травня в будинку Центру розвитку освіти, науки та інновацій, м. Сімферополь, а також представлені на сайті http://www.educrimea.com.
Метою конкурсу - є сприяння підвищенню привабливості освіти та науки завдяки формуванню позитивного емоційного сприйняття процесу придбання знань.
Умови участі в конкурсі
Конкурс відкритий для всіх бажаючих, які надали свої роботи і згодні з його умовами. Участь у конкурсі безкоштовна.
Учасник може подати до 5 фотографій ( або серію з кількох фотографій ). Фотографії подаються в електронному форматі з роздільною здатністю не менше 300 сірі . Якість цифрового зображення має дозволити надрукувати фотографію форматом не менше АЗ для експонування на виставці. Обсяг кожного файлу не повинен перевищувати 5 мегабайт.
Фотографія повинна супроводжуватися назвою і короткою анотацією (до 30-200 слів). Фотографії, що надійшли на конкурс, не рецензуються. Оргкомітет має право використовувати фотографії , які надійшли на конкурс, для формування фотовиставок з обов'язковим зазначенням автора робіт.
Конкурсні роботи та авторські права на них належать особам , які подають їх на конкурс. Організатори залишають за собою право використовувати фотороботи для наступних виставок і публікацій у рамках подій , пов'язаних з конкурсом зі збереженням авторських прав. Роботи переможців конкурсу залишаються у фонді організаторів . Автор фотографії разом з фотографією надсилає заявку на участь у конкурсі:
ПІБ
Моб. тел. 
е-mail
Назва фотографії
Анотація
Призи. Кращі фотографії або серії, які зайняли 1, 2 і 3 місце будуть нагороджені цінними призами від партнерів конкурсу та дипломами. Прийом робіт триває до 1 травня 2014
Роботи на конкурс надсилайте по е-mail: [email protected]
ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ!


Переглядів : 2688

Назад до списку