Вітаємо переможців другого туру Всеукраїнських олімпіад

Версія для друку

06 / 06 2013
т1.jpgЗгідно з наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту  України № 46 від 23.01.2013 року “Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2012/2013 н. р.” та згідно з Положенням про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 13 грудня 2012 № 1410 Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна прийняв участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальних дисциплін та спеціальностей, яка проводилась в два етапи.
У першому етапі, що проходив в межах університету, взяли участь1045 студенти з 14 навчальних дисциплін та 14 спеціальностей. 
Слід відмітити якісну роботу кафедр: «Теоретична механіка», «Електронні обчислювальні машини», «Станції та вузли», «Мости», «Вища математика».
47 студентів-переможців першого етапу змагань були відряджені у базові вищі навчальні заклади для участі у другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальних дисциплін та спеціальностей.
П’ять студентів в індивідуальному заліку стали переможцями.
Команда університету прийняла участь у Міжнародній олімпіаді з теоретичної механіки, яка проходила у Білоруському державному університеті транспорту. Посіли друге командне місце серед транспортних ВНЗ. 
У Всеукраїнській олімпіаді з дисципліни «Вища математика» команда університету посіла друге місце серед транспортних ВНЗ.
Друге командне місце посіли студенти університету за напрямом підготовки «Транспортні технології» та «Технологія та устаткування зварювання».
Університет був базовим з проведення Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Мости і транспортні тунелі». В Олімпіаді взяли участь 22 студенти з п’яти ВНЗ.
Вітаємо переможців другого туру Всеукраїнських олімпіад:

  •            Терещенка Євгенія Миколайовича студента, 141 групи, за I місце в олімпіаді зі спеціальності «Мости і транспортні тунелі»

  •            Старовойтова Сергія Васильовича, студента 946 групи, за II місце в олімпіаді з дисципліни «Технічна діагностика обчислювальних пристроїв та систем»

  •            Овчиннікова Олександра Сергійовича, студента 331 групи, за II місце в олімпіаді з дисципліни «Теоретична механіка»

  •            Перевертня Михайла Миколайовича, студента 246 групи, за III місце в олімпіаді зі спеціальності «Електротехнічні системи електроспоживання»

  •            Мариніченка Олексія Геннадійовича, студента 141 групи, за III місце в олімпіаді зі спеціальності «Мости і транспортні тунелі»

Автор : Зіненко Л.Я.

Переглядів : 3322

Назад до списку