Науковці ДІІТу прийняли участь у міжнародній конференції освітніх інновацій Intel Education Galaxy «Нова школа: мій маршрут»

Версія для друку

20 / 11 2014
Упродовж вересня-листопада цього року на базі інформаційного порталу Intel Education Galaxy відбулась міжнародна конференція освітніх інновацій «Нова школа: мій маршрут» (https://edugalaxy.intel.ru/conf/2014/home/stage2). У роботі конференції прийняли участь понад 17 тис. педагогічних та наукових працівників країн СНД та Балтії. Головним завданням цього науково-практичного заходу став обмін досвіду провадження інноваційного змісту та засобів навчання.

Усі учасники заходу мали змогу ознайомитись з передовими інноваціями дистанційної освіти та здобути новий досвід передової педагогічної майстерності Intel, Microsoft, Polymedia, Prestigio та інших. На інформаційних майданчиках конференції проведено понад ста презентацій кращих світових практик комплексної та випереджаючої освіти, понад сорока спеціалізованих тренінгів та заслухано більш ніж півтори тисячі доповідей з різних проблем упровадження освітніх інновацій.

Цього року науковці нашого університету прийняли активну участь у роботі заходів конференції. В рамках майстер-класів співробітники ГНДЛ «ОНС» презентували розробки університету у галузі інклюзивної екологічної освіти молоді.

За результатами роботи практичної частини конференції науковці ГНДЛ «ОНС» пройшли цикл підвищення кваліфікації та сертифікувались за інноваційними курсами Intel Teach Elements. 


Васильева сертификат.jpg

Бойченко сертификат.jpg

Сорока мертификат 1.jpg

Сорока мертификат 2.jpg



Автор : Сорока М.Л.

Переглядів : 2780

Назад до списку