XIV Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті»

Версія для друку

27 / 11 2020
Шановні колеги!
Запрошуємо Вас взяти участь в роботі XIV Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології на транспорті, в промисловості та освіті», яка відбудеться в Дніпровському національному університеті залізничного транспорту імені академіка В. Лазаряна (ДНУЗТ) 15 - 16 грудня 2020 року (м. Дніпро).
Програма конференції передбачає роботу наступних секцій:
- автоматизовані системи управління на транспорті і в промисловості;
- системи управління технологічними процесами, мікропроцесорні системи;
- інтелектуальні інформаційні технології на транспорті і в промисловості;
- інформаційні технології в сфері освіти;
- інформаційна безпека.
Метою конференції є збори вчених, викладачів, аспірантів, студентів та представників промисловості для доведення результатів наукових досліджень до широкого загалу; обміну науково-практичним досвідом; розгляду проблемних питань функціонування та перспективи розвитку інформаційних технологій транспорту, промисловості і освіти; активізації науково-дослідної роботи; пошуку обдарованої молоді.
Детальна інформація доступна за посиланням.
Шаблон тез
Запрошення [укр] [рус] [eng


З повагою 
Науково-дослідна частина, Наукове товариство студентів, курсантів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Дніпровського національного університету залізничного транспорту академіка В. Лазаряна та Рада молодих вчених

Переглядів : 1350

Назад до списку