Засідання обласного молодіжного наукового клубу «ПІВДЕННЕ СУЗІР’Я»

Версія для друку

09 / 04 2015
Заседание областного молодежного научного клуба «Южное созвездие»
Засідання обласного молодіжного наукового клубу «ПІВДЕННЕ СУЗІР’Я» на тему: «МІЖНАРОДНЕ НАУКОВЕ СПІВРОБІТНИЦТВО В РАМКАХ ПРОГРАМ ФОНДУ ІМ. ГУМБОЛЬДТА»

Фонд Олександра фон Гумбольдта – провідна організація Федеративної республіки Німеччина, що фінансує розвиток міжнародного наукового співробітництва. Щороку виділяються близько 700 стипендій в галузях природничих, гуманітарних та технічних наук. У Німеччині стипендії Фонду Гумбольдта вважаються найпрестижнішими. Спільнота стипендіатів Фонду об’єднує 26000 науковців у 130 країнах, серед них 50 нобелівських лауреатів. У доповіді буде представлено інформацію про діяльність Фонду, різні типи стипендій, умови та правила подання заявок. Доповідач поділиться особистим досвідом десятирічної співпраці з Фондом у рамках різних грантових програм. Слухачі зможуть одержати додаткові інформаційні матеріали (брошури та річний звіт про діяльність Фонду) в електронному вигляді.

Доповідач: В.В. Данішевський, доктор технічних наук, професор, професор кафедри будівельної механіки та опору матеріалів Державного вищого навчального закладу «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»

Дата проведення: 15.04.2015 
Час проведення: 17.30
Місце проведення заходу: Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека, патентно-технічний відділ, пр. К.Маркса, 18, к. 21, 3-й поверх.
Реєстрація учасників [email protected] (зазначити П.І.Б., організацію яку представляєте, контактний номер)

Матеріали Завантажити-2012 рік  Завантажити-2013 рік 

Джерело : Мозолевич Г.Я.

Переглядів : 2308

Назад до списку