Версія для друку

15 / 05 2017
Заседание выездной секции "Инновационные технологии для подвижного состава"
Відбулося засідання виїзної секції "Інноваційні технології для рухомого складу" 77-й Міжнародній науково-практичній конференції "Проблеми і перспективи розвитку залізничного транспорту", яка організована спільно Дніпропетровським національним університетом залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна і Компанією ІНТЕРПАЙП НТЗ. У роботі секції взяли участь близько 100 учасників, які представляли провідні підприємства транспортного машинобудування України, залізні дороги, галузеву і академічну науку.
ДІІТ був представлений викладачами та співробітниками цілого ряду профільних кафедр, лабораторій, ПКТБ і випробувального центру.
Від університету вів засідання проректор з наукової роботи, д.т.н., професор Мямлін С.В., а від ІНТЕРПАЙП НТЗ модератором секції був керівник департаменту колісної продукції Рослик А.В. Обидва випускники кафедри вагонів і вагонного господарства ДІІТу.
Гарячі дискусії розгорялися з багатьох актуальних питань розвитку рухомого складу залізниць та інфраструктури.
Було зроблено більше 20 доповідей про інноваційні технології в області виробництва сучасного рухомого складу.
Вчені і прозводственнікі в черговий раз успішно обговорили проблемні питання галузі та намітили можливі шляхи їх вирішення.
За результатами роботи конференції підготовлено та підписано проект рішення, що відображає основні напрямки вдосконалення парку рухомого складу залізниць.
Після пленарного засідання учасники конференції мали можливість ознайомитися з інноваційними технологіями виробництва залізничних осей і коліс на заводах ІНТЕРПАЙП НТЗ.


DSC_5031.jpgDSC_5055.jpgDSC_6183.jpg
DSC_6321.jpgDSC_5636.jpgDSC_5789.jpg

Переглядів : 2818

Назад до списку