До уваги студентів!

Версія для друку

06 / 10 2016

UniCredit Bank оголошує про старт 12-ї Всеукраїнської студентської UniОлімпіади

3 жовтня 2016 року UniCredit Bank розпочинає прийом заявок від студентів магістратури для участі у Всеукраїнській студентській UniОлімпіаді. Мета освітнього заходу – створення міцної платформи для розвитку талановитих студентів та залучення їх до подальшої співпраці.

В рамках проекту банк пропонує студентам пройти конкурсний відбір на оплачуване стажування у головному офісі Києва та регіональних підрозділах установи. Протягом 6 місяців 20 переможців випробують свої сили за наступними напрямами: корпоративний і роздрібний бізнес, маркетинг, стратегічні фінанси, ризики, аудит, CRM. Щомісячний дохід стажера становитиме 2500 гривень до виплати податків. Важливо, що гнучкий графік стажування дозволить юнакам поєднувати навчання в університеті і роботу.


«Коли мова йде про студентську молодь, ми впевнені, що це безмежне море талантів, наснаги та креативу!  Наше завдання – віднайти талановитих молодих людей, надати їм шанс проявити себе та приєднатися до команди професіоналів UniCredit Bank.


Як банк зі значним міжнародним досвідом та високими корпоративними стандартами, ми хочемо допомогти зробити правильний вибір молодим українцям та пропонуємо унікальну можливість – спробувати себе в ролі справжніх банківських працівників, взявши участь в UniOлімпіаді 2016», - відзначає Тамара Савощенко, голова правління UniCredit Bank.


Для того, щоб стати фіналістом 12-ї UniОлімпіади, необхідно вдало пройти 2 відбіркові етапи у період з 3 жовтня до 1 грудня 2016 року:


1 етап:  заповнення форм участі та мотиваційних листів


2 етап: інтерв’ю з працевлаштування та виконання завдань за напрямом майбутнього стажування


Детальні умови участі в UniОлімпіаді та реєстраційна форма-учасника доступні на сайті проекту за посиланням https://students.unicredit.ua


Переглядів : 2006

Назад до списку