Науковці ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» пропонують скористатися послугами професійної екологічної лабораторії та підготувати своє підприємство до перевірок у 2017 році

Версія для друку

22 / 12 2016
Банер ГНДЛ ОНС.jpg



Міністерство економічного розвитку і торгівлі України спільно з Державною екологічною інспекцією України опублікувало «План заходів державного контролю за дотриманням вимог природоохоронного законодавства у Дніпропетровській області на І квартал 2017 року».

Науковці ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» пропонують керівникам суб’єктів господарювання скористатися послугами нашої професійної екологічної лабораторії та підготувати своє підприємство до перевірок у 2017 році.


ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті» - найбільша у Придніпровському регіоні незалежна екологічна лабораторія з 20-літнім досвідом роботи з промисловими підприємствами, органами місцевого самоврядування та інституціями громадянського суспільства.


Наша лабораторія атестована на виконання інструментально-лабораторного вимірювання понад 100 забруднюючих речовин у пробах викидів, відходів, скидів і стічних вод.


Наші фахівці розробляють та погоджують усі види природоохоронної документації дозвільного характеру та надають комплексний консалтинг та послуги позаштатного еколога на умовах аутсорсингу.


Детальну інформацію щодо послуг та тарифної політики ГНДЛ «ОНС» можна отримати у наших менеджерів по роботі з клієнтами або самостійно на сайті - Перейти


Посилання на рекламний буклет Перейти 


Посилання на План заходів державного контролю - Перейти 

 

Контакти:

Завідуючий ГНДЛ «ОНС»

Андрій Миколайович Бойченко

+38 (0562) 47 19 65



Переглядів : 2734

Назад до списку