Екологи університету презентували нову модель неформальної екологічної освіти молоді

Версія для друку

07 / 04 2015
Экологи университета презентовали новую модель неформального экологического образования молодежи
   Наприкінці квітня під патронатом Національного Екологічного Центру України у м. Київ відбувся Всеукраїнський форум-конференція громадських екологічних організацій. У роботі заходу прийняло участь понад тридцять екологічних організацій зі всіх регіонів України. В форматі форуму були заслухані звіти профільної екологічної діяльності та обговоренно нові концепції переходу країни до стійкого розвитку.
   У роботі форуму-конференції взяли участь представники нашого університету. За підтримки Дніпропетровського відділення Національного Екологічного Центру України науковці кафедри «Хімія та інженерна екологія» презентували досвід університету з розвитку неформальної екологічної освіти молоді у Дніпропетровській області. 
   Для учасників форуму було представлено звіт за результатами реалізації проекту інноваційної освіти «Експериментальна позакласна школа стійкого розвитку для учнівської молоді сільської місцевості Томаківського району». Останні два роки цей проект реалізувався молодими вченими ДІІТу за фінансової підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках конкурсу проектів «Молоді вчені – Дніпропетровщині!». 
   Учасники та гості форуму високо оцінили діяльність університету у формуванні та розвитку середовища інклюзивної екологічної освіти молоді.

Комплексний звіт програми - Завантажити



Переглядів : 2095

Назад до списку