Участь університету у VIII Міжнародному форумі «Інноватика в сучасній освіті»

Версія для друку

27 / 10 2016
25-27 жовтня 2016 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Восьмий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu – 2016». 
Наш університет приймав активну участь у форумі та у конкурсних тематичних номінаціях. 

За результами конкурсу університет отримав нагороди:
у номінації "Видатні науково-практичні досягнення" - за навчально-методичний посібник "Основи дослідження операцій у транспортних системах: приклади та задачі" (керівник к.т.н., доцент, декан факультету "Управління процесами перевезень" Вернигора Р. В.)

DSC_1583.jpg


та у тематичній номінації "Сучасні  інформаційні системи, технічні засоби навчання, технології та рішення для впровадження в освітню практику" було отримано диплом та нагороду Лауреата I ступеня.

DSC_1584.jpg

slova-kotorie-uluchshayut-samochuvstvie-1036-52638.jpg
Висловлюємо подяку кафедрі "Філологія та переклад" та завідувачу кафедри д.ф.н., професору Т.І. Власовій, кафедрі "Іноземні мови" та завідувачу кафедри к.ф.н, доценту Купцовій Т.А., завідувачу спеціалізованого проектно-конструкторського та технологічного бюро «Мікропроцесорні системи управління та безпека на залізничному транспорті» Акулову А.С., завідувачу гіркововипробувальній ГНДЛ к.т.н., доценту Малашкіну В.В., завідувачу кафедри "Гідравліка та водопостачання" д.т.н., професору Біляєву М.М., завідувачу кафедри "Хімія та інженерна екологія" д.т.н., професору Зеленько Ю.В. за активну участь у підготовці матеріалів до конкурсів заявлених у форумі. 
А також висловлюємо подяку у підтримці до підготовки заходу проректора з наукової роботи університету д.т.н., професора С.В. Мямліна та начальника науково-дослідної частини д.т.н., професора Д.М. Козаченка. 


Переглядів : 2393

Назад до списку