Конкурс проектів “Молоді вчені - Дніпропетровщині”

Версія для друку

03 / 09 2015

З метою виявлення талановитих молодих вчених, сприяння їх професійному росту при вирішенні конкретних проблем інноваційного розвитку Дніпропетровської області, Дніпропетровською облдержадміністрацією запроваджено щорічне проведення обласного конкурсу проектів “Молоді вчені - Дніпропетровщині” на отримання матеріального заохочення. 

У 2015 році департамент освіти і науки облдержадміністрації продовжує проведення щорічного конкурсу проектів “Молоді вчені - Дніпропетровщині” на отримання матеріального заохочення та надсилає пакет документів для участі (додається).

Просимо довести вищезазначену інформацію до молодих вчених очолюваної Вами установи (вищого навчального закладу) для залучення молодих вчених, які мають відповідні досягнення у розвитку науки та займаються вирішенням актуальних проблем Дніпропетровської області шляхом створення власних науково-дослідних розробок.

Пакет документів (завантажити) щодо участі в конкурсі надається молодими вченими Експертній раді до 26.09.2015 за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Свердлова, буд. 70, к. 314.



Переглядів : 2329

Назад до списку