Нагороди університету на виставці "Інноватика в сучасній освіті-2015»

Версія для друку

23 / 10 2015
20-22 жовтня 2015 року у Київському Палаці дітей та юнацтва відбувся Сьомий Міжнародний форум «Інноватика в сучасній освіті» та II Міжнародна виставка закордонних навчальних закладів «World Edu – 2015». Наш університет приймав активну участь у форумі та у конкурсних тематичних номінаціях. 

За результами конкурсу університет отримав нагороди:
у номінації "Видатні науково-практичні досягнення" - за комп'ютерний тренажер оперативно-диспетчерського персоналу залізничної станції (керівник д.т.н., професор Козаченко Д.М.)

DSC_8353.jpg

та у тематичній номінації "Розробка та упровадження в освітню практику інноваційних технологій, технічних засобів навчання, проектів, програм і рішень" було отримано диплом та нагороду Лауреата I ступеня.

DSC_8359.jpg

Висловлюємо подяку кафедрі "Філологія та переклад" та завідувачу кафедри д.ф.н., професору Т.І. Власовій, завідувачу спеціалізованого проектно-конструкторського та технологічного бюро «Мікропроцесорні системи управління та безпека на залізничному транспорті» Акулову А.С., завідувачу гіркововипробувальній ГНДЛ к.т.н., доценту Малашкіну В.В. за активну участь у підготовки матеріалів до конкурсів заявлених у форумі.

Переглядів : 2194

Назад до списку