Вітаємо учнів Томаківського району з перемогою в рамках форуму «Дотик природи»

Версія для друку

05 / 11 2014
Поздравляем учеников Томаковского района с победой в рамках форума «Прикосновение природы»
    Цього року в рамках Шостого Міжнародного форуму «Інноватика в освіті» на базі Київського палацу дітей та юнацтва відбувся V Всеукраїнський біологічний форум «Дотик природи». Цей форум – головний майданчик обміну досвідом та інноваціями освіти в інтересах стійкого розвитку. Щороку у цьому науковому заході приймають участь усі регіони України, презентуючи та підсумовуючі річні здобутки у формування неформальної екологічної освіти молоді. Наш університет вперше прийняв участь в «Дотику природи», презентувавши досвід упровадження ідей інклюзивної екологічної освіти серед учнівської молоді сільської місцевості.
    Цього року Дніпропетровську область у складі делегації гідно представили дев’ять учнів Томаківського району. Учні презентували власні науково-практичні проекти з актуальних питань екології та збалансованого природокористування. Представлені теоретичні та практичні дослідження виконані під загальним науковим керівництвом ГНДЛ «Охорона навколишнього середовища на залізничному транспорті».
Наукова спільнота університету щиро вітає учнів Томаківського району – справжніх науковців майбутнього. 
    За результатами конкурсу в рамках форуму «Дотик природи» роботи семи учнів відзначені дипломами переможців та отримали рекомендації до участі у національних етапах міжнародних конкурсів наукових робіт серед учнівської молоді.
Щиро вітаємо:
    – Ждан Юлію Олександрівну, ученицю Кисличуватської  ЗОШ, переможця у номінації «Хімія та біоінженерія» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі у національному етапі конкурсу Intel Eco Ukraine).
    – Чайковську Аліну Сергіївну, ученицю Чумаківської ЗОШ переможця конкурсу у номінації «Екологія та проблеми довкілля» (диплом за ІІ місце та рекомендація до участі в регіональному етапі конкурсу Малої академії наук).
    – Турчиненко Валерію Володимирівну, ученицю Томаківської ЗОШ №1, переможця у номінації «Екологія та проблеми довкілля» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі у олімпіаді «Крок до знань»).
    – Мисюру Наталю Олександрівну, ученицю Кисличуватської ЗОШ, переможця у номінації «Хімія та біоінженерія» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі у національному етапі конкурсу Stockholm Junior Water Prize).
    – Невінчану Аліну Юріївну, ученицю Томаківської ЗОШ №1, переможця у номінації «Екологія та проблеми довкілля» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі у олімпіаді «Крок до знань»).
    – Петренко Дениса Миколайовича, учня Томаківської ЗОШ №1, лауреата конкурсу у номінації «Екологія та проблеми довкілля» (диплом лауреата та рекомендація до участі у Всеукраїнському конкурсі винахідників та раціоналізаторів з екологічної тематики).
    – Голоту Яну Володимирівну, ученицю Кисличуватської  ЗОШ, переможця у номінації «Науки про Землю» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі в регіональному етапі конкурсу Малої академії наук).
    – Філоненко Ігоря Миколайовича, учня Томаківської ЗОШ №1, лауреата конкурсу у номінації «Екологія та проблеми довкілля» (диплом лауреата та рекомендація до участі у національному етапі конкурсу Intel Eco Ukraine).
    – Шостак Юлію Олександрівну, ученицю Кисличуватської ЗОШ, переможця у номінації «Науки про Землю» (диплом за ІІІ місце та рекомендація до участі у олімпіаді «Крок до знань»).

    Наказом Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді України № 58 від 22 жовтня 2014 оголошено подяку Сороці Максиму Леонідовичу – керівнику учнів, які посіли призові місця у рамках форуму «Дотик природи».

Науковий та викладацький склад університету бажає учням натхнення та подальших наукових досягнень та перемог.

Обирайте екологічну освіту у Дніпропетровському національному університеті залізничного транспорту ім. акад. В. Лазаряна.

Двукратные победители из Кисличуватаоъ.JPGВербицький особисто вручає диплом.JPGНагородження секції Екология та проблеми довкілля.jpg

Автор : Сорока М.Л.

Переглядів : 2404

Назад до списку