Соціальна наукова мережа Scientific Social Community

Версія для друку

05 / 02 2014
Социальная научная сеть Scientific Social Community

Шановні колеги! 

Соціальна наукова мережа Scientific Social Community.

Запрошує Вас до співпраці!

Чим ми можемо бути Вам корисні:

1 . Scientific Social Community є найбільшою на території СНД базою грантів та конференцій а також пропозицій про вакансії для вчених і педагогів. Інформацію про них Ви можете регулярно (і абсолютно безкоштовно) отримувати на свою електронну пошту, підписавшись на наш дайджест. Форму підписки можна знайти за цим посиланням http://www.science-community.org/ru/digestform.

2 . Ви можете розміщувати інформацію про заходи, які проводить Ваш вуз у нас на сайті. Таким чином про них дізнаються більше 30 000 наших передплатників, що представляють цільову аудиторію вчених і педагогічних кадрів. Для цього достатньо надіслати інформаційний лист конференції, симпозіуму, круглого столу та ін.. нам на пошту [email protected]

3 . Ви також можете розширити контент Вашого сайту, розмістивши на ньому наш інформер про конференції. Для цього вам необхідно перейти за посиланням http://www.science-community.org/ru/informer і оформити заявку на нього. І розміщення інформера і розсилка інформації про Ваших заходах також здійснюються безкоштовно.

Перейти за посиланням http://www.science-community.org/ru/


Переглядів : 4064

Назад до списку