Тренінг з написання конкурентних проектів

Версія для друку

07 / 09 2015
Тренинг по написанию конкурентных проектов
   Запрошуємо на тренінг з написання конкурентних проектів на конкурс «Молоді вчені – Дніпропетровщині»
   З метою залучення ширшого кола молодих дослідників до участі у конкурсі «Молоді вчені – Дніпропетровщині» та задля покрашення якісного рівня представлених проектних пропозицій Рада молодих вчених ДІІТу за сприяння адміністрації університету та за методичної підтримки Дніпропетровського відділення Національного Екологічного Центру України оголошує про проведення інтерактивного тренінгу «Написання ефективної проектної пропозиції для залучення коштів у наукові ініціативи».
   На початку вересня Департамент освіти та науки Дніпропетровської ОДА оголосив конкурс «Молоді вчені – Дніпропетровщині» на отримання матеріального заохочення для реалізації проектів молодих науковців нашої області. Вже понад ста вчених Дніпропетровщини отримали гранти до 50 тис. грн. Поспішай скористатися унікальною можливістю та отримай кошти для реалізації власних наукових ідей та інновацій. Не паси крайніх! Ноги в руки – та скоріш залучати кошти до власних досліджень.
   Ти займаєшся науковою, дослідницькою або громадською діяльністю? І ти не маєш ідеї вартої державного фінансування! Брехня, абсурд та околесиця! Вище голову – кожен молодий дослідник має варті ідею, лише потрібно її вірно сформулювати.
   16 вересня об 14-30 у приміщенні Зали переговорів Науково-дослідної частини ДІІТу відбудеться перша частина тренінгу, присвячена формуванню конкурентної ідеї та тексту проектної заявки. 
   У програмі першої частини тренінгу будуть розглянуті такі питання:
головні правила залучення коштів до реалізації наукових та соціальних ініціатив;
ідеї наукових досліджень та збільшення конкуренції за рахунок соціальних трендів;
формулювання мети проекту (метод Дерева, принципи QQTL, SMART);
деталізація проектної пропозиції та конкурентного плану (магія цифр та фактів);
засоби опису методів та результатів реалізації проекту;
типові помилки під час складання та опису проектної пропозиції;
ЗАСОБИ ПІДВИЩЕННЯ КОНКУРЕНТНОСТІ ПРОЕКТУ (Story-telling, інфографіка, соціальний маркетинг, стратегії ранньої PR-компанії);
ОСОБЛИВОСТІ ОПИСУ ПРОЕКТІВ для участі у конкурсі «Молоді вчені – Дніпропетровщині». 

Тривалість першої частини тренінгу – 2,5 години. Тренер шот-сесії: с.н.с. ГНДЛ «ОНС» Сорока Максим Леонідович, дворазовий переможець конкурсу, фахівець з залучення коштів та реалізації еко-проектів Дніпропетровського відділення Національного Екологічного Центру України.

ЗАПРОШУЄМО УСІХ БАЖАЮЧИХ НА ПЕРШУ ЧАСТИНУ ТРЕНІНГУ!

Особливі умови: мати при собі гарний настрій, блокнот та ручку для записів, 3 грн. купюрами по 1 грн. для тренінгової активності.


Переглядів : 3127

Назад до списку