Увага! Студентський конкурс!

Версія для друку

04 / 02 2016
Внимание! Студенческий конкурс!
Українська логістична асоціація «УЛА», асоціація транспортно-експедиторських і логістичних організацій України «УКРЗОВНІШТРАНС» і асоціація міжнародних експедиторів України «АМЕУ» спільно з компанією «5PL» оголошують Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на тему: «Створення інтегрованого інформаційного простору з метою управління ланцюгами поставок. Я бачу так! »..

Завдання конкурсу - пошук знань і нових ідей по створенню інтегрованого інформаційного простору з метою управління ланцюгами поставок. Формування моделі інформаційного управління українського 5PL-провайдера, який зможе скласти потужну конкуренцію провідним логістичним компаніям світу.

Умови участі: на конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи обсягом до 30 сторінок машинописного тексту в паперовому та / або електронному вигляді, презентаційні матеріали можуть додаватися (додаткові переваги при оцінці).
Шрифт - Calibri.
Розмір - 14.
Роботи надсилати на електронноую пошту - [email protected]
або за адресою:
04071, м .. Київ, Костянтинівська, д. 2а, офіс «5PL»

Строки проведення:
Прийом студентських наукових робіт до 20 березня 2016
Оцінка робіт конкурсною комісією і визначення переможців до 12 квітня 2016
Презентація кращих робіт та нагородження переможців 21 квітня 2016

Критерії відбору:
високий рівень професійних знань, самостійна наукова робота, відповідність роботи завданню, лідерські, комунікаційні та творчі здібності, креативність мислення.

Призи та стимули:
Переможець конкурсу за перше місце отримує сертифікат навчання за курсом «Міжнародний експедитор вантажів» з отриманням диплома FIАТ (орієнтовна вартість навчання у 16 ​​980 грн.):
за друге місце - грошова винагорода 5 000 грн.,
за третє місце - грошова винагорода 3 000 грн.
За підсумками конкурсу присуджуються спеціальні премії та призи.

Більш детальніше за посиланням (Перейти)

Переглядів : 2236

Назад до списку