До уваги студентів!

Версія для друку

11 / 12 2015
Наказ Міністерства освіти і науки України від 13.10.2015 року №1079 „Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук 2015/2016 н.р." передбачає проведення всеукраїнських конкурсів за планом. 

Всеукраїнські наукові конкурси за напрямками:
-  всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі знань “ЕЛЕКТРОТЕХНІКА ТА ЕЛЕКТРОМЕХАНІКА”-2016 (завантажити);

-  всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із спеціальності «ОХОРОНА ПРАЦІ» (завантажити);

-  всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузі Електротехніка та електромеханіка (завантажити);

-  всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт за спеціальністю Транспортні технології (за видами транспорту) (завантажити).

У Конкурсах можуть брати участь студенти вищих навчальних закладів України III-ІV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування, студенти - громадяни зарубіжних країн, які навчаються у вищих навчальних закладах України та інших країн.
На Конкурс подаються самостійно підготовлені наукові роботи студентів або студентських колективів (не більше 2 осіб) з актуальних проблем у галузі природничих, технічних та гуманітарних наук, які є пошуковими за своїм характером, мають наукове й прикладне значення, впроваджені у виробництво або застосовані у навчальному процесі.
На конкурс не приймаються роботи, які подавалися на інші конкурсні змагання, були удостоєні премій НАН України, галузевих академій або спеціальних премій відомств і установ.

Запрошуємо всіх бажаючих!
 

Переглядів : 2030

Назад до списку