Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Версія для друку

04 / 09 2015
Всеукраинский конкурс студенческих научных работ
   Українська логістична асоціація спільно з компанією «5PL» оголошують Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт на тему «Логістика майбутнього. Моя модель 5PL-провайдера в Україні». 
   Мета конкурсу – виявити талановиту молодь, що володіє знаннями в сфері логістики, інформаційних технологій, економіки та менеджменту та прагне втілення власних ідей в реальному секторі економіки України.  
   Задачі конкурсу - пошук нестандартних рішень і нових ідей щодо розвитку логістики в Україні та формування моделі українського логістичного оператора, який зможе скласти потужну конкуренцію провідним логістичним компаніям світу.
   Умови участі: на конкурс приймаються індивідуальні та колективні роботи обсягом до 30 сторінок машинописного тексту у паперовому і/або електронному вигляді. 
   Роботи надсилати на адресу: 04071, м. Київ, вул. Костянтинівська, 2-а, офіс "5PL" електронна - [email protected] Терміни проведення: - прийом студентських наукових робіт – до 10 жовтня 2015 року. - оцінювання робіт конкурсною комісією – до 20 жовтня 2015 року. - презентація кращих робіт та визначення переможців – до 26 жовтня 2015 р.
Критерії відбору: високий рівень фахових знань, знання ринку логістичних послуг в Україні та його основних гравців, самостійна наукова робота, лідерські, комунікаційні та творчі здібності, креативність мислення.
   Призи та стимули: Переможець конкурсу за 1-е місце отримує сертифікат на право навчання на курсах міжнародних експедиторів з отриманням диплому FІАТА «Международный экспедитор грузов» (вартість навчання 13 890 грн.):
   за 2-ге місце – грошова винагорода 5 000 грн.,
   за 3-те місце - грошова винагорода 3 000 грн.  

Детальніше за посиланням ...

Переглядів : 2346

Назад до списку