Десять років організації Y4PT (Youth For Public Transport) та 61-го світовгоий конгрес і виставка Міжнародного Союзу громадського транспорту (UITP)

Версія для друку

16 / 06 2015
   У цьому році студенту факультету «Управління процесами перевезень», Різдванецькому Дмитру, пощастило представляти Україну у рамках двох найбільших подій в галузі громадського транспорту: десятої річниці організації Y4PT (Youth For Public Transport), та 61-го світового конгресу і виставки Міжнародного Союзу громадського транспорту (UITP), які пройшли під гаслом «Smile in the City».  Цього року конгрес відвідали більш ніж 600 топ-менеджерів провідних світових транспортних компаній, виробників обладнання і рухомого складу, інтелектуальних транспортних систем, проектних інститутів та інших. Загальна кількість гостей сягнула 4000 чоловік. 
   За три дні роботи конгресу було проведено 3 пленарні, 15 фокусних, та 30 паралельних сесій. Серед найбільш цікавих топіків можна виділити такі, як: громадський транспорт в Євразії – нові виклики та нові рішення; яка вигода для залізниці впроваджувати міську електричку; тікетингові рішення для ефективного громадського транспорту; розумні залізничні операції та утримання; електричний автобус, специфікація, пропозиції та перспективи розвитку. 
   Нашому студенту вдалося прийняти участь в роботі декількох сесій, та поспілкуватися з директорами великих транспортних холдингів та розробниками інтелектуальних транспортних систем (ІТС), а також побувати на презентації нового приміського потягу японської компанії «East Japan Railway Company». 
   Окрім цього, команда Y4PT, (до складу якої увійшли представники України, Індії, Оману, Бахрейну, Непалу, Мексики, Бразилії, Італії, Канади, Пакистану та Колумбії), розробила рекомендації для UITP щодо пріоритетів діяльності на 2015-2017 рік. 
  Наступний Конгрес буде проходити з 13 по 17 травня, 2017 у Монреалі, і залучить понад 9500 делегатів і гостей із більше ніж 80 країн, а також 350 експонентів. Сподіваємося, що 62-у виставку відвідає більше делегатів з України (цього року їх було лише п’ять, включаючи 4-х представників з Харківського Метрополітену), адже сталий розвиток українських міст важко уявити без сучасних ефективних рішень в галузі громадського транспорту.       

Милан 2.jpgМилан.jpg

Переглядів : 2434

Назад до списку